Inloggen

Registreren

Fruit infused water & don't touch this is my bottle

Fruit infused water & don’t touch this is my bottle

Fruitwaterfles & My Bottle – gastblog door Tara

“Tara en fitnessruimte zijn geen woorden die vaak worden gebruikt in één zin. Mijn broek is steeds strakker gaat zitten en de zomer is in aantocht! Daarom heb ik besloten om naar de sportschool te gaan (ik heb een lidmaatschapskaart voor een jaar, en deze maar zelden gebruikt, shame on me!)
Ik moet van mezelf ook beter (cleaner) gaan eten. Geen kebabs en (Belgische) frieten meer. Welkom spinazie milkshakes, havermout en quinoa! Ik hou van gezond voedsel,  na het stoppen suiker ben ik echt voedsel gaan waarderen. Ik geniet ervan, het is geen dieet, maar een levensstijl. Ik merkte dat ik een suiker verslaving had en daarom was het moeilijk voor mij om plotseling met suiker te stoppen. Maar de laatste tijd ontdekte ik fruit water met citroensap en kreeg de schattigste flessen ooit dankzij een Nederlandse webshop! Ze verkopen: fruitwaterflessen, basic waterflessen en blender smoothie makers in een fles! Chek it out.
Fruitwater is gezond, gemakkelijk te maken en je hebt oneindige combinaties! Studies hebben zelfs aangetoond dat het drinken van water op natuurlijke wijze  je metabolisme verhoogt. En het drinken van fruit water met citroensap om gewicht te verliezen kan een eenvoudige manier zijn om uw inname van water te verhogen. Ik maakte mijn water met: aardbei, citroen en basilicum. Het is echt de moeite waard om zelf een keer te maken en VEEL beter dan ongezonde frisdrank.”
Lees hier het originele verhaal van Tara over fruit infused water wat kan helpen bij een gezonde levensstijl en om af te vallen:
img_9945tara-boutaleb
No comments yet.

Geef een reactie